Inici » Notícies » Sta. Magdalena celebrarà el Ple de sorteig de la taula per a les eleccions del 28 d’abril dilluns que ve
Actualitat

Sta. Magdalena celebrarà el Ple de sorteig de la taula per a les eleccions del 28 d’abril dilluns que ve

30 seg

IMG_0631

L’Ajuntament de Sta. Magdalena celebrarà dilluns que ve, 1 d’abril, a les 19h, el ple extraordinari, que determinarà les persones que formaran part de la taula per a les votacions de les eleccions generals i autonòmiques del diumenge, 28 d’abril.

El sorteig es realitzarà a través d’una aplicació informàtica, que permet determinar automàticament els noms de les tres persones que integraran cada mesa electoral, a més dels respectius suplents.

Respecte a les candidatures, es proclamaran el 2 d’abril mitjançant publicació en el BOE. Cal recordar que, la campanya electoral començarà el 12 d’abril i finalitzarà el dia 26. Les persones que vulguen votar per correu, podran sol·licitar-ho fins al 30 de març, en l’oficina de correus, situada en la planta baixa de l’Ajuntament de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena arranca el curs escolar

33 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena es prepara per a la tornada al col·le

46 seg
Veure més notícies →