Inici » Notícies » Sta. Magdalena condiciona la zona del Barri Pous, carrer Constitució i vials de l’Edifici Social
Actualitat

Sta. Magdalena condiciona la zona del Barri Pous, carrer Constitució i vials de l’Edifici Social

34 seg

obres1 obres2

L’Ajuntament de Sta. Magdalena ha finalitzat, recentment, les obres d’urbanització dels vials perimetrals de l’edifici soci cultural, així com la millora de l’entorn del Barri Pous i carrer Constitució, vials que necessitaven d’una actuació integral de millora.
Segons ha explicat l’alcalde de Sta. Magdalena, aquestes obres s’han executat dins dels Plans d’Obres i Serveis de la Diputació de Castelló de 2015, amb una inversió total de 28.794 €. En aquest sentit, la Diputació s’ha fet càrrec del 75 % del cost de la mateixa, mentre que el 25 % restant ha sigut finançat per l’Ajuntament de Sta. Magdalena.
“En el cas de la zona de les basses del Barri Pous i del carrer Constitució, l’actuació es feia molt necessària, ja que s’havia degradat molt l’entorn, mentre que en l’Edifici Social, també era prioritari el realitzar aquesta obra, ja que els vials encara estaven per urbanitzar”, explica Bou.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Noticies

Santa Magdalena ha sigut punt d’eixida de la tercera etapa de la Territori Templer Run&Bike Experience

30 seg
Veure més notícies →