Inici » Notícies » Sta. Magdalena cremarà la seua falla aquest divendres
Actualitat

Sta. Magdalena cremarà la seua falla aquest divendres

38 seg

falla2

L’Ajuntament de Sta. Magdalena, a través de la regidoria d’Educació, informa que divendres que ve, 22 de març, a partir de les 18h i en el pavelló poliesportiu municipal, es procedirà a la ‘Cremà’ de la Falla de la Ludoteca Municipal, un monument que ha elaborat, tant l’alumnat de la Ludoteca com de les activitats extraescolars del CEIP Albert Selma.

La Falla magdalenera ja està situada a l’interior del pavelló poliesportiu i pot visitar-se en l’horari d’obertura del bar de la instal·lació. Així, entre les 17.30 i les 20.30h pot ser contemplada per tots els veïns i veïnes de la població, que així ho desitgen.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena afirma que: “en el monument d’enguany es pot apreciar l’enorme treball i esforç, que tant les professores com els alumnes i les alumnes, han realitzat, així que no em queda més que convidar a tota la població al fet que visiten aquesta Falla tan especial”.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →