Inici » Notícies » Sta. Magdalena disposa de nou material promocional
Actualitat

Sta. Magdalena disposa de nou material promocional

1 min, 9 seg

El Patronat Provincial de Turisme ha editat la nova guia turística de Sta. Magdalena

L’Ajuntament de Sta. Magdalena ja ha començat a distribuir la nova guia turística de la qual disposa la població i que ha sigut editada pel Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de Castelló. D’aquesta manera, i sota el paraigua de la marca, ‘Castelló Mediterráneo. Disfruta Costa Azahar!, el consistori magdalenero s’ha encarregat de gestionar els continguts de la nova guia turística, en la qual es recull la història i localització de la població.

guiaturistica1

A més, es destaquen els punts més atractius de Sta. Magdalena, com el Castell Polpís, l’ermita de Sant Vicent, l’església de Sta. María Magdalena, el Parc Natural de la Serra d’Irta o les Festes Populars de la població. En la part posterior de la guia figura un mapa de tota la província, amb localització destacada de Sta. Magdalena, així com els telèfons de contacte de l’ajuntament i la pàgina web de la població.

guiaturistica2

De la nova guia, de moment, s’han editat 1000 exemplars, en castellà, encara que des del consistori no es descarta la possibilitat de llançar més material promocional en valencià i anglés, que es distribuirà tant en les oficines municipals de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, com en els diferents esdeveniments promocionals als quals acudeix la població al llarg de l’any.

guia1

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, afirma que: “estem intensificant la labor de promoció i difusió del municipi i gràcies al treball conjunt del Patronat Provincial de Turisme i el departament de comunicació, hem editat aquesta nova guia, que ens ajudarà a donar a conéixer millor els nostres recursos turístics”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →