Inici » Notícies » Sta. Magdalena dóna llum verda al projecte de delimitació de sòl urbà del col·legi
Actualitat

Sta. Magdalena dóna llum verda al projecte de delimitació de sòl urbà del col·legi

41 seg

El ple de l’Ajuntament de Sta. Magdalena donava anit llum verda, en sessió ordinària, a l’aprovació provisional del projecte de delimitació de sòl urbà per a la incorporació de sòl dotacional educatiu al costat del col·legi públic, Albert Selma, així com els vials perimetrals del centre.

pleno2 pleno1

Per unanimitat de tots els grups polítics i després del corresponent període d’exposició pública, en el qual no s’ha presentat cap tipus d’al·legació, l’Ajuntament aprova aquesta modificació que “permet incorporar sòl dotacional educatiu i sòl per als vials perimetrals del col·legi, quedant d’aquesta manera únicament l’aprovació definitiva per part de la direcció territorial d’urbanisme”, ha explicat Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

Es tracta d’un pas més, que va en paral·lel a les obres d’ampliació i millora del CEIP Albert Selma, que s’han inclòs dins del projecte Edificant de la Generalitat i que van avançant en la seua tramitació, com va detallar Bou en la sessió plenària.

 

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →