Inici » Notícies » Sta. Magdalena dóna llum verda al projecte de delimitació de sòl urbà del col·legi
Actualitat

Sta. Magdalena dóna llum verda al projecte de delimitació de sòl urbà del col·legi

41 seg

El ple de l’Ajuntament de Sta. Magdalena donava anit llum verda, en sessió ordinària, a l’aprovació provisional del projecte de delimitació de sòl urbà per a la incorporació de sòl dotacional educatiu al costat del col·legi públic, Albert Selma, així com els vials perimetrals del centre.

pleno2 pleno1

Per unanimitat de tots els grups polítics i després del corresponent període d’exposició pública, en el qual no s’ha presentat cap tipus d’al·legació, l’Ajuntament aprova aquesta modificació que “permet incorporar sòl dotacional educatiu i sòl per als vials perimetrals del col·legi, quedant d’aquesta manera únicament l’aprovació definitiva per part de la direcció territorial d’urbanisme”, ha explicat Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

Es tracta d’un pas més, que va en paral·lel a les obres d’ampliació i millora del CEIP Albert Selma, que s’han inclòs dins del projecte Edificant de la Generalitat i que van avançant en la seua tramitació, com va detallar Bou en la sessió plenària.

 

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →