Inici » Notícies » Sta. Magdalena dóna l’últim adéu a Mosén Pedro Añó López
Actualitat

Sta. Magdalena dóna l’últim adéu a Mosén Pedro Añó López

34 seg

L’església parroquial de Sta. Magdalena s’ha quedat avui xicoteta per a donar l’últim adéu a Mossén Pedro Añó López, que ahir dilluns, 28 de maig, moria als 79 anys d’edat.

thumb_IMG_1469_1024

El Bisbe de la diòcesi de Tortosa, D. Enrique Benavent, ha presidit el funeral, acompanyat d’una nodrida representació de rectors de tota la diòcesi. L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, regidors de la corporació municipal, així com el Tinent d’alcalde d’Alcalà, José Colom i regidors d’Alcalà-Alcossebre també han estat presents en el sepeli per l’ànima de Mosén Pedro Añó, que durant molts anys va estar al servei dels feligresos de Sta. Magdalena i anteriorment d’Alcalà.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, en nom de tota la corporació municipal, ha volgut traslladar el condol a la família de Mossén Pedro, persona molt volguda a la població.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →