Inici » Notícies » Sta. Magdalena es forma en temes d’administració electrònica
Actualitat

Sta. Magdalena es forma en temes d’administració electrònica

38 seg

El saló de plens de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, acollia ahir a la vesprada un taller d’alfabetització digital, organitzat pe l´Obsedi Maestrat Litoral, del que forma part l’Ajuntament de Sta. Magdalena i que va ser impartit per la formadora,  Sonia Agramunt.

xerrada1 xerrada2

Prop de 15 persones van participar en el taller, en el qual es van donar a conèixer les diferents maneres de relacionar-se amb les administracions, de forma totalment electrònica. Conceptes com el dni electrònic, o els diferents tipus de certificats digitals, que existeixen en l’actualitat, així com l’ús i protecció que s’ha de fer d’ells, van ser alguns dels temes, que es van abordar durant les prop de dues hores, que va durar la xarrada.

xerrada3

A més, des de l´Obsedi també es van oferir als assistents algunes pautes sobre la Llei de Protecció de Dades, així com eines per a poder complir amb la llei, enfocades sobretot a les xicotetes i mitjanes empreses.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →