Inici » Notícies » Sta. Magdalena inaugura l’estiu amb el Water Festival a la piscina
Actualitat

Sta. Magdalena inaugura l’estiu amb el Water Festival a la piscina

45 seg

L’ A.J. Pont de l’Agüelo Queixalet de Sta. Magdalena celebra enguany el seu desè aniversari i per açò ha organitzat diversos esdeveniments per a aquest estiu, que vénen carregats de novetats.

IMG_5925[1]

El primer d’ells serà el Water Festival, que se celebrarà el pròxim 1 de juliol, en la piscina municipal. Es tracta d’un esdeveniment amb el qual pretenen donar la benvinguda a l’estiu i que en aquesta ocasió incorpora activitats, per a fer aquesta festa eivissenca molt més atractiva i dirigida a tots els públics. A les 17 hores es donarà inici al Water Festival amb inflables aquàtics i música a càrrec de dj´s locals.

A la nit, faran una ‘torrà’ popular, per a la qual s’ha d’inscriure a l’Ajuntament de Sta. Magdalena, abans del 30 de juny. Una vegada acabat el sopar, donarà començament una sessió de música i molta festa en la piscina municipal, fins a altes hores de la matinada, amb còctels i tot tipus d’animació.

Aquesta entitat organitza també les festes de la joventut, que ja han avançat tindran lloc el dia 15 de juliol.

IMG_5926[2]

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →