Inici » Notícies » Sta. Magdalena informa sobre les ajudes per a persones amb diversitat funcional
Actualitat

Sta. Magdalena informa sobre les ajudes per a persones amb diversitat funcional

42 seg

La conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha publicat ja les ajudes personals de promoció de l’autonomia personal per a persones amb diversitat funcional per a l’exercici 2018.

discapacidadG

Aquestes ajudes podran ser sol·licitades per les persones físiques, que tinguen la condició legal de persona amb discapacitat o diversitat funcional i siguen residents a la Comunitat Valenciana.

En aquest sentit, des del departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena s’informa, que es consideraran com a ajudes personals de promoció de l’autonomia personal: l’adquisició de tècniques i productes de suport, tals com a cadires a motor, grues hidràuliques o elèctriques o audífons, entre altres productes.

També es podran acollir a aquesta subvenció les persones amb diversitat, que realitzen obres d’eliminació de barreres arquitectòniques a l’interior dels seus habitatges, que adapten els seus vehicles o que necessiten de transport per a l’assistència a tractaments i centres assistencials.

Les persones interessades a acollir-se a aquest tipus de subvenció poden passar a informar-se per l’Ajuntament de Sta. Magdalena de dilluns a divendres de 9 a 13 hores.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →