Inici » Notícies » Sta. Magdalena inicia la programació nadalenca al ritme del Grup de Danses
Actualitat

Sta. Magdalena inicia la programació nadalenca al ritme del Grup de Danses

44 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena ja ha donat el tret d’eixida a la programació Nadalenca i ho ha fet amb l’actuació del Grup de Danses Magdaleneres i la Colla de Dolçainers i Tabaleters Polpís, que dissabte passat van oferir un magnífic espectacle de folklore valencià.

danses3

Tant el grup infantil de danses com l’adult, durant una hora, van recórrer les diferents comarques de la Comunitat Valenciana, al ritme de les seues danses tradicionals. La Jota de Benimodo, la de Colau o Sant Mateu, el bolero d’Albal i de Castelló, el ball del Tedero de Sogorb o el fandango d’Aiora, són només una mostra representativa del gran nombre de balls que van posar en escena tots els balladors, que van estar acompanyats de la Colla de Dolçainers i Tabaleters de la localitat.

danses1
La programació nadalenca segueix dissabte que ve, a les 11 hores, amb una xocolatada amb la què es donarà la benvinguda al Patge Real, en la Capella. A la vesprada, també el dissabte, dia 19 de desembre, a les 18 hores, tindrà lloc el concert de Nadal de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena.

danses4

danses2

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →