Inici » Notícies » Sta. Magdalena inicia les obres de reforma del parc infantil de la plaça de l’església
Actualitat

Sta. Magdalena inicia les obres de reforma del parc infantil de la plaça de l’església

42 seg

plaça1

El parc infantil de la plaça de l’església lluirà en uns dies completament renovat, després que aquesta mateixa setmana hagen començat els treballs de substitució de tots els elements infantils de la plaça.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ja va explicar durant l’aprovació del pressupost de 2019, que una de les inversions que l’Ajuntament realitzaria durant el present exercici és “la reforma integral del parc infantil de la nostra cèntrica plaça de l’església, que com a conseqüència del pas dels anys i evidentment de l’ús, estava molt deteriorat”. En aquest sentit, s’invertiran uns 18.000 € en la substitució de tot el paviment de cautxú, la instal·lació de diversos elements de joc infantils, la millora de la preinstal·lació elèctrica dels fanals i la reparació d’una fuga existent en la font de la plaça.

Està previst, que en aproximadament una setmana, es donen per concloses les obres de remodelació integral d’aquest parc, que molt prompte podrà tornar a ser gaudit pels més xicotets de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →