Inici » Notícies » Sta. Magdalena instal·la un desfibril·lador en l’Ajuntament
Actualitat

Sta. Magdalena instal·la un desfibril·lador en l’Ajuntament

45 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena instal·lava, dissabte passat, un desfibril·lador, dels què han sigut facilitats als consistoris per part de la Diputació de Castelló.

IMG_8222

Concretament s’ha col·locat a l’entrada de l’Ajuntament, atès que “és un punt cèntric i en el qual creiem que és molt necessari tenir un”, ha afirmat l´alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou.

El primer edil anuncia que, no obstant açò “demanarem a Diputació altres tres més, que juntament amb el de la plaça i el del consultori mèdic ens permetran tenir un municipi cardioprotegit.

De fet, la intenció del consistori és instal·lar un en el col·legi públic, un altre en l’Edifici Social i finalment un altre en el poliesportiu municipal.

IMG_8223

Des del consistori s’ha decidit establir una comunicació directa de totes les persones, que han assistit al curs sobre l’ús i funcionament del desfibril·lador, de manera, que estiguen permanentment connectats per si fóra necessària la seua intervenció.

En total, 8 treballadors de l’Ajuntament, que presten els seus serveis en diferents instal·lacions de la localitat, han sigut formats en el seu ús.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →