Inici » Notícies » Sta. Magdalena ja té portada per al seu llibre de Festes
Actualitat

Sta. Magdalena ja té portada per al seu llibre de Festes

1 min, 9 seg

Miguel Expósito Millán amb la portada ‘Sta. Magdalena en Festes’ s’alça amb el primer premi

concurs

Sta. Magdalena de Polpís ja té la portada del llibre de les Festes Patronals, que se celebraran entre el 21 i el 29 de juliol, després que el jurat fallara ahir a la vesprada els premis de l’edició d’enguany, d’un concurs en el qual s’han presentat un total de 16 obres.

concurs1

El jurat d’enguany, format per la dissenyadora gràfica, Ana Rosa Escuin, i la fotògrafa, Elena Cid, després de la valoració de totes les obres presentades, decidien atorgar el primer premi a Miguel Expósito Millán, de Vinaròs, que amb l’obra, ‘Sta. Magdalena en Festes’ ha resultat el guanyador del certamen.

concurs11

Clara Bayarri ha obtingut el segon premi, mentre que Andrea Guillamón i Andreu Santatecla aconseguien el tercer premi. El jurat també ha decidit atorgar un esment especial a Susana de la Peña, per l’originalitat del treball presentat.

finalistes

L’obra guanyadora presenta una composició en la qual figura l’església parroquial, l’ermita de Sant Vicent i un bou. Els  colors  utilitzats són els representatius de la Comunitat Valenciana. El jurat ha destacat el gran nivell de les obres presentades a concurs, i l’originalitat d’alguns dels treballs.

portadaguanyadora

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, per la seua banda, ha agraït a tots els participants “la seua implicació perquè cada any aquest concurs està anant a més i està arribant tant als veïns com a gent de fora, que decideix participar de forma activa en un concurs com el que hem plantejat”. Bou també ha donat l’enhorabona al dissenyador de la portada guanyadora que “aporta molta frescor, és una portada diferent i amb molt d´estil”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Veure més notícies →