Inici » Notícies » Sta. Magdalena millora l’accés de diversos camins rurals
Actualitat

Sta. Magdalena millora l’accés de diversos camins rurals

34 seg

esbrosse

La regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de Sta. Magdalena segueix endavant amb el Pla de Millora de Camins Rurals, iniciat fa ja 9 anys i amb el qual compta amb la col·laboració de la Diputació de Castelló.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, comenta que “en la línia d’altres anys hem estudiat quines són les vies que necessiten una millora urgent i avui mateix les màquines ja s’han posat a treballar, perquè un breu període de temps estiguen completament operatius”.

Els vials en els quals s’escometran millores seran; Racó la Merla, camí del Castell pel Barranc de la Carrera, la via de servei paral·lela a l’autopista, el camí de la Cavaneta, el del Pleit, de Xaudí i la Salzadella, en aquest últim es realitzarà un esbrosse. Bou ha detallat que els treballs es realitzaran amb retroexcacadora i amb desbrozadora i tractor.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Noticies

Santa Magdalena ha sigut punt d’eixida de la tercera etapa de la Territori Templer Run&Bike Experience

30 seg
Veure més notícies →