Inici » Notícies » Sta. Magdalena millora l’accés de diversos camins rurals
Actualitat

Sta. Magdalena millora l’accés de diversos camins rurals

34 seg

esbrosse

La regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de Sta. Magdalena segueix endavant amb el Pla de Millora de Camins Rurals, iniciat fa ja 9 anys i amb el qual compta amb la col·laboració de la Diputació de Castelló.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, comenta que “en la línia d’altres anys hem estudiat quines són les vies que necessiten una millora urgent i avui mateix les màquines ja s’han posat a treballar, perquè un breu període de temps estiguen completament operatius”.

Els vials en els quals s’escometran millores seran; Racó la Merla, camí del Castell pel Barranc de la Carrera, la via de servei paral·lela a l’autopista, el camí de la Cavaneta, el del Pleit, de Xaudí i la Salzadella, en aquest últim es realitzarà un esbrosse. Bou ha detallat que els treballs es realitzaran amb retroexcacadora i amb desbrozadora i tractor.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →