Inici » Notícies » Sta. Magdalena molt present a les Falles de Benicarló
Actualitat

Sta. Magdalena molt present a les Falles de Benicarló

41 seg

fallacollet1

La veïna localitat de Benicarló està en plena celebració de les seues festes falleres i Sta. Magdalena, com ja és habitual està participant de ple en molts dels actes programats.

El divendres, 15 de març, l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, assistia a la cremà de les Falles més especials, la de la residència, El Collet i la del Centre Ocupacional, el Maestrat, IVASS. Precisament aquest últim centre, compta amb dos usuaris magdaleners, Belina Sospedra i Joaquín Sospedra. El primer edil magdalener, va voler estar un any més al seu costat, en un dia tan especial per a ells, en el qual es va posar en relleu el treball, que realitzen en els últims mesos.

D’altra banda, ahir diumenge, l’alcalde des de la tribuna d’autoritats i l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena i membres de la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís’, acompanyant a la Falla Nou Barri i als Cremats, respectivament, van participar en l’Ofrena de flors a la Mare de Déu de la Mar.

Notícies relacionades

Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Veure més notícies →