Inici » Notícies » Sta. Magdalena mostra els seus encants a FITUR com a municipi d’interior
Actualitat

Sta. Magdalena mostra els seus encants a FITUR com a municipi d’interior

55 seg

fitur8

Sta. Magdalena de Polpís està participant en la Fira Internacional de Turisme de Madrid, que se celebra a IFEMA fins a diumenge que ve, 21 de gener. L’Ajuntament de Sta. Magdalena, dins de l’estand del Patronat Provincial de Turisme, que al mateix temps  es troba dins de  tota l’oferta de l`Agència Valenciana de Turisme, mostra els encants de la localitat amb una sèrie de guies, que estan instal·lades dins de l’oferta dels municipis d’interior de la província de Castelló.

fitur3 fitur4      fitur1

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha estat avui present a FITUR, dins dels actes del Dia de la Comunitat Valenciana, que han estats presidits pel Cap del Consell, Ximo Puig.

fitur7

“Per a Sta. Magdalena és molt important, que ens donen aquesta oportunitat de poder estar al costat d’altres municipis d’interior, promocionant el nostre ric patrimoni, sobretot la nostra essència natural, que és el nostre gran tresor”, assenyala Sergio Bou, qui assegura que “ens hem posat a treballar perquè Sta. Magdalena siga un exemple de turisme sostenible, volem ser un punt de referència en la nostra província”.

fitur6

Bou, al costat d’altres alcaldes i alcaldesses de la comarca del Baix Maestrat, ha dedicat la jornada a conèixer “com treballen en altres municipis, no solament de la nostra Comunitat sinó d’altres punts de la geografia nacional, on el turisme natural, d’interior, és tot un referent”.

calig-s Mateu-Sta Mag

fitur5

Notícies relacionades

Noticies

Diputació posa a la disposició de Santa Magdalena maquinària per a esbrossar camins

24 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visiten Santa Magdalena

43 seg
Noticies

El secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social es reuneix amb l’alcalde de Santa Magdalena

1 min, 6 seg
Noticies

Càlig i Santa Magdalena estrenyen llaços musicals amb un intercanvi de la FSMCV

48 seg
Noticies

La brigada EMERGE de Santa Magdalena inicia la seua activitat

34 seg
Noticies

El vicepresident segon i conseller d’Habitatge visita Santa Magdalena

59 seg
Veure més notícies →