Inici » Notícies » Sta. Magdalena mostra els seus encants a FITUR com a municipi d’interior
Actualitat

Sta. Magdalena mostra els seus encants a FITUR com a municipi d’interior

55 seg

fitur8

Sta. Magdalena de Polpís està participant en la Fira Internacional de Turisme de Madrid, que se celebra a IFEMA fins a diumenge que ve, 21 de gener. L’Ajuntament de Sta. Magdalena, dins de l’estand del Patronat Provincial de Turisme, que al mateix temps  es troba dins de  tota l’oferta de l`Agència Valenciana de Turisme, mostra els encants de la localitat amb una sèrie de guies, que estan instal·lades dins de l’oferta dels municipis d’interior de la província de Castelló.

fitur3 fitur4      fitur1

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha estat avui present a FITUR, dins dels actes del Dia de la Comunitat Valenciana, que han estats presidits pel Cap del Consell, Ximo Puig.

fitur7

“Per a Sta. Magdalena és molt important, que ens donen aquesta oportunitat de poder estar al costat d’altres municipis d’interior, promocionant el nostre ric patrimoni, sobretot la nostra essència natural, que és el nostre gran tresor”, assenyala Sergio Bou, qui assegura que “ens hem posat a treballar perquè Sta. Magdalena siga un exemple de turisme sostenible, volem ser un punt de referència en la nostra província”.

fitur6

Bou, al costat d’altres alcaldes i alcaldesses de la comarca del Baix Maestrat, ha dedicat la jornada a conèixer “com treballen en altres municipis, no solament de la nostra Comunitat sinó d’altres punts de la geografia nacional, on el turisme natural, d’interior, és tot un referent”.

calig-s Mateu-Sta Mag

fitur5

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →