Inici » Notícies » Sta. Magdalena neteja i esbrossa camins del terme municipal
Actualitat

Sta. Magdalena neteja i esbrossa camins del terme municipal

35 seg

La brigada EPAMER de l’Ajuntament de Sta. Magdalena prossegueix amb la neteja de camins i barrancs en el terme municipal de la localitat.

camisantamariadetrasauotpista rablaalcalagaso

D’aquesta manera, els operaris magdaleners han dut a terme durant les últimes setmanes la neteja i esbrosse de diversos camins de la localitat com el vial de la Bassa al Mas, el camí rural cap a la Salzadella, concretament tot el tram que va de Sta. Magdalena fins a l’ermita de Sant Vicent, el camí dels Coves d´Estruch, el camí que discorre paral·lel a l´ap-7 i el que va des del barranc del Buscarró fins al Boixar.

“S’està fent un gran treball de neteja tant en barrancs com en camins rurals, la qual cosa evita d’una banda, possibles inundacions i per un altre incendis, ja que estem deixant molt netes totes les vies”, afirma Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →