Inici » Notícies » Sta. Magdalena participa en  el Fórum Ciutadà del Pacte Territorial per l’Ocupació Maestrat Litoral
Actualitat

Sta. Magdalena participa en  el Fórum Ciutadà del Pacte Territorial per l’Ocupació Maestrat Litoral

35 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou i la treballadora social, Raquel Escrig han participat avui en el I Forum Ciutadà del Pacte Territorial per l’Ocupació Maestrat Litoral, del que formen part els municipis de Vinaròs, Benicarló, Peníscola, Alcalà de Xivert, Sant Jordi, Santa Magdalena de Polpís, Sant Rafel i Càlig, a més de les organitzacions sindicals UGT i CCOO.

forum3 forum1

Aquest fórum és una de les accions previstes com a part de l’elaboració d’un diagnòstic territorial per a conèixer millor la realitat socioeconòmica del territori i definir així  polítiques més eficients per a l’estímul de l’economia i de l’ocupació.

forum2

S’han  conformat dos grups de treball per a abordar temes relatius al territori, com a infraestructures, recursos i xarxes i finalment es realitzarà una última sessió plenària amb les conclusions dels grups i l’exposició de propostes.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Veure més notícies →