Inici » Notícies » Sta. Magdalena participa en  el Fórum Ciutadà del Pacte Territorial per l’Ocupació Maestrat Litoral
Actualitat

Sta. Magdalena participa en  el Fórum Ciutadà del Pacte Territorial per l’Ocupació Maestrat Litoral

35 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou i la treballadora social, Raquel Escrig han participat avui en el I Forum Ciutadà del Pacte Territorial per l’Ocupació Maestrat Litoral, del que formen part els municipis de Vinaròs, Benicarló, Peníscola, Alcalà de Xivert, Sant Jordi, Santa Magdalena de Polpís, Sant Rafel i Càlig, a més de les organitzacions sindicals UGT i CCOO.

forum3 forum1

Aquest fórum és una de les accions previstes com a part de l’elaboració d’un diagnòstic territorial per a conèixer millor la realitat socioeconòmica del territori i definir així  polítiques més eficients per a l’estímul de l’economia i de l’ocupació.

forum2

S’han  conformat dos grups de treball per a abordar temes relatius al territori, com a infraestructures, recursos i xarxes i finalment es realitzarà una última sessió plenària amb les conclusions dels grups i l’exposició de propostes.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →