Inici » Notícies » Sta. Magdalena participa en la Jornada Comarcal d’Experiències de Desenvolupament Turístic Sostenible
Actualitat

Sta. Magdalena participa en la Jornada Comarcal d’Experiències de Desenvolupament Turístic Sostenible

42 seg
L’Ajuntament de Sta. Magdalena ha participat en la Jornada Comarcal d’Experiències de Desenvolupament Turístic Sostenible, que s’ha celebrat avui en la Capella del Convent de Sant Francesc a Benicarló.
.jornades1
 
Les ponències han estat inaugurades per l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, el vicepresident de Turisme de la Diputació i alcalde de Peníscola, Andrés Martínez i el Director d’Estratègia Territorial Turística de l’Agència Valenciana de Turisme, Josep Gisbert.
 
Personal del consistori magdalener ha participat en aquestes jornades, en les quals s’ha parlat dels múltiples recursos, que ofereix el turisme sostenible, posant-se l’accent principalment en el ciclo turisme, emmarcat dins del turisme natural i rural, una línia de treball en la qual pretén treballar Sta. Magdalena en un futur.
 
En aquest sentit, Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, afirma que “és molt important estar en contacte amb altres poblacions, que ja estan treballant amb el turisme natural, molt en auge en la nostra comarca i que ens pot reportar molts beneficis en un futur a la nostra població”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena acull la II Carrera Escoles de Ciclisme Festes Patronals

25 seg
Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Veure més notícies →