Inici » Notícies » Sta. Magdalena participa en la Jornada Comarcal d’Experiències de Desenvolupament Turístic Sostenible
Actualitat

Sta. Magdalena participa en la Jornada Comarcal d’Experiències de Desenvolupament Turístic Sostenible

42 seg
L’Ajuntament de Sta. Magdalena ha participat en la Jornada Comarcal d’Experiències de Desenvolupament Turístic Sostenible, que s’ha celebrat avui en la Capella del Convent de Sant Francesc a Benicarló.
.jornades1
 
Les ponències han estat inaugurades per l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, el vicepresident de Turisme de la Diputació i alcalde de Peníscola, Andrés Martínez i el Director d’Estratègia Territorial Turística de l’Agència Valenciana de Turisme, Josep Gisbert.
 
Personal del consistori magdalener ha participat en aquestes jornades, en les quals s’ha parlat dels múltiples recursos, que ofereix el turisme sostenible, posant-se l’accent principalment en el ciclo turisme, emmarcat dins del turisme natural i rural, una línia de treball en la qual pretén treballar Sta. Magdalena en un futur.
 
En aquest sentit, Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, afirma que “és molt important estar en contacte amb altres poblacions, que ja estan treballant amb el turisme natural, molt en auge en la nostra comarca i que ens pot reportar molts beneficis en un futur a la nostra població”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena rebrà més de 123.801 € de la Generalitat per a la contractació de persones desocupades

45 seg
Noticies

Santa Magdalena millora la pista poliesportiva amb una zona d’ombra i lavabos

50 seg
Noticies

Arranquen les classes d’Aquagym a Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena diu adeu a unes festes multitudinàries

1 min, 30 seg
Noticies

Massiva participació en el Dia de les Associacions de les Festes de Santa Magdalena

1 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena vibra amb les originals disfresses en les seues Festes Patronals

24 seg
Veure més notícies →