Inici » Notícies » Sta. Magdalena participa en les taules de coordinació de joventut de la Xarxa Jove
Actualitat

Sta. Magdalena participa en les taules de coordinació de joventut de la Xarxa Jove

52 seg

La regidoria de joventut de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, encapçalada per Eloi Roca, ha començat a treballar dins del programa Xarxa Jove, un programa que s’encarrega del desenvolupament de polítiques de joventut i de programes i campanyes dirigides a joves.

xarxajove

En aquest sentit i al costat d’altres ajuntaments, de la comarca,  que formen part de l’àrea 3 estan duent a terme una sèrie de taules de coordinació, amb l’objectiu d’impulsar polítiques de joventut locals, recolzar el treball dels ajuntaments i les entitats juvenils de la Comunitat Valenciana, i fomentar la creació de xarxes per al treball amb joves.

Una de les accions més immediates, que pretenen dur a terme, segons ha detallat el regidor de Joventut en l’Ajuntament de Sta. Magdalena, és “ajudar als centres i serveis comarcals de les diferents conselleries de la Generalitat en la coordinació i difusió de les seues activitats entre els i les joves, així com en el disseny i realització de programes específics o que puguen ser del seu interès”.

És per açò, que s’està treballant en la creació de l’agenda, Activa´t Jove, en la qual “volem recopilar totes les activitats, que es realitzen en les localitats de l’àrea 3, i que poden tenir interès per als més joves”, apunta Eloi Roca.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena acull la II Carrera Escoles de Ciclisme Festes Patronals

25 seg
Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Veure més notícies →