Inici » Notícies » Sta. Magdalena participa en les taules de coordinació de joventut de la Xarxa Jove
Actualitat

Sta. Magdalena participa en les taules de coordinació de joventut de la Xarxa Jove

52 seg

La regidoria de joventut de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, encapçalada per Eloi Roca, ha començat a treballar dins del programa Xarxa Jove, un programa que s’encarrega del desenvolupament de polítiques de joventut i de programes i campanyes dirigides a joves.

xarxajove

En aquest sentit i al costat d’altres ajuntaments, de la comarca,  que formen part de l’àrea 3 estan duent a terme una sèrie de taules de coordinació, amb l’objectiu d’impulsar polítiques de joventut locals, recolzar el treball dels ajuntaments i les entitats juvenils de la Comunitat Valenciana, i fomentar la creació de xarxes per al treball amb joves.

Una de les accions més immediates, que pretenen dur a terme, segons ha detallat el regidor de Joventut en l’Ajuntament de Sta. Magdalena, és “ajudar als centres i serveis comarcals de les diferents conselleries de la Generalitat en la coordinació i difusió de les seues activitats entre els i les joves, així com en el disseny i realització de programes específics o que puguen ser del seu interès”.

És per açò, que s’està treballant en la creació de l’agenda, Activa´t Jove, en la qual “volem recopilar totes les activitats, que es realitzen en les localitats de l’àrea 3, i que poden tenir interès per als més joves”, apunta Eloi Roca.

Notícies relacionades

Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Noticies

Santa Magdalena ha sigut punt d’eixida de la tercera etapa de la Territori Templer Run&Bike Experience

30 seg
Noticies

Xarrada sobre Educació sexe-afectiva per a famílies a Santa Magdalena

28 seg
Veure més notícies →