Inici » Notícies » Sta. Magdalena participarà intensament en el primer cap de setmana de les Festes de Castelló
Actualitat

Sta. Magdalena participarà intensament en el primer cap de setmana de les Festes de Castelló

36 seg

thumb_MLTY8501_1024

Un any més Sta. Magdalena participarà en les festes fundacionals de la ciutat de Castelló i ho farà en dos dels seus actes més tradicionals, la cavalcada del ‘Pregó’, del dissabte, 23 de març, que compleix 75 anys i la desfilada de Gaiates del diumenge.

En el cas del ‘Pregó’, la localitat de Sta. Magdalena estarà representada per la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís i el Grup de Danses Magdaleneres, que al llarg del recorregut de la Cavalcada representaran la ‘Jota Magdalenera’, mentre que en la desfilada de Gaiates del diumenge, serà el torn de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena, que acompanyarà a la Gaiata 3.

A més, l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha confirmat la seua assistència als actes del Dia Oficial de la Província de Castelló, organitzats per la Diputació i que tindran lloc el dissabte, 23 de març, en el saló de recepcions de l’organisme provincial.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Noticies

Santa Magdalena ha sigut punt d’eixida de la tercera etapa de la Territori Templer Run&Bike Experience

30 seg
Veure més notícies →