Inici » Notícies » Sta. Magdalena participarà en les Festes de Castelló
Actualitat

Sta. Magdalena participarà en les Festes de Castelló

45 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena informa,  que el cap de setmana vinent hi haurà una destacada participació de magdaleners en els actes, que marquen l’inici de les festes fundacionals de Castelló.

prego

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, estarà present en els actes, que organitza la Diputació de Castelló, per a celebrar el Dia de la Província, mentre que a la vesprada, el Grup de Danses Magdaleneres i la Colla de Dolçainers i Tabaleters, “Polpís”, seran els encarregats de representar a la població en la cavalcada del Pregó, un acte en el què Sta. Magdalena està present des de fa més de 15 anys. La cavalcada donarà inici a partir de les 16 hores i Sta. Magdalena eixirà dins de la representació provincial.

gaita2

D’altra banda, el diumenge, 4 de març, Dia de la Magdalena, l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena, acompanyarà a la Gaiata número 3 en la Desfilada de Gaiates, que posa el fermall d’or als actes del dia gran de les Festes de Castelló. La banda magdalenera participa en aquesta desfilada des de fa més de 25 anys, consolidant d’aquesta manera la presència de la població en aquestes festes.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →