Inici » Notícies » La música de la dolçaina i les danses de Sta. Magdalena presents al Pregó de Castelló
Actualitat

La música de la dolçaina i les danses de Sta. Magdalena presents al Pregó de Castelló

53 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena participa en el Dia de la Província

grup2

Sta. Magdalena va estar representada dissabte passat en l’inici dels Festes de Castelló, en un frenètic primer dia dels seus festejos. Al matí, l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, va estar present en els actes del Dia de la Província, organitzats per la Diputació de Castelló, que reconeixia amb l’Alta Distinció de la Província al Vila-real C.F., la Distinció de la Província al Mèrit de l’Esport a Ariadna Edo, al Mèrit de les Arts a Manuel Borja-Villel, al Mèrit Innovador a Fernando Bovaira i al Mèrit de la Solidaritat al doctor Miguel Medina per l’ONG Youcanyolé.

28577743_1850303251669143_1726296988651110734_n

A la vesprada, el tradicional ‘Pregó’ va servir, per a mostrar un any més, el ric patrimoni cultural i històric, no solament de Castelló, sinó de tota la província, ja que van participar moltes de les localitats de tot el territori castellonenc.

grup3

Així, Sta. Magdalena va estar representada, una edició més,  pel Grup de Danses Magdaleneres i la Colla de Dolçainers i Tabaleters, ‘Polpís’, que durant tot el recorregut del ‘Pregó’ van estar ballant la Jota Magdalera. A més, es va aprofitar l’ocasió per a repartir exemplars, entre els assistents, de la guia turística del municipi.

grup1

 

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →