Inici » Notícies » Sta. Magdalena prepara un intens Fi d’any
Actualitat

Sta. Magdalena prepara un intens Fi d’any

43 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena està immers en els preparatius de les diferents activitats, que s’han programat per a festejar el Fi d’any i la benvinguda al 2018.

WhatsApp Image 2017-12-29 at 11.38.51

Diumenge que ve, 31 de desembre, a les 16 hores, tindrà lloc una ‘Caminada’ popular Sant Silvestre, apta per a tots els públics. “Hem canviat el format d’aquesta activitat amb la intenció que siga una caminada perquè la gaudim en família, que celebrem el cap d’any tots els veïns junts i després ens prenguem una xocolata junts en el poliesportiu municipal”. El recorregut de la Caminada serà el següent: plaça Espanya, carrer Pont, Ermita, Caserna i Avinguda Luis Torres Morera.

sortidaARXIU

A la nit, a les 21 hores, es farà un sopar de germanor per a tota la població  en el pavelló poliesportiu, que estarà amenitzat pel Trio Huracà. Si alguna persona està interessada a participar haurà d’inscriure’s avui en l’Ajuntament de Sta. Magdalena.

A les 24 hores, en la plaça Espanya es realitzaran les tradicionals 12 Campanades i la festa es traslladarà al pavelló poliesportiu, lloc en el qual hi haurà revetla gratuïta.

Notícies relacionades

Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Noticies

Santa Magdalena ha sigut punt d’eixida de la tercera etapa de la Territori Templer Run&Bike Experience

30 seg
Noticies

Xarrada sobre Educació sexe-afectiva per a famílies a Santa Magdalena

28 seg
Veure més notícies →