Inici » Notícies » Sta. Magdalena es prepara per al nou curs
Actualitat

Sta. Magdalena es prepara per al nou curs

39 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena està duent a terme aquests dies, treballs de millora i manteniment de les instal·lacions de tots els centres educatius de la població.

cole1

D’aquesta manera, al llarg d’aquests dies, operaris del consistori i pintors estan realitzant les pertinents millores en el col·legi públic, Albert Selma.

cole2

Segons ha explicat l’alcalde, Sergio Bou: “s’està pintant tot el cercat del col·legi, així com una de les aules d’infantil, que es trobava en mal estat”. A més, s’ha realitzat el reciclatge de bicicletes, que estaven trencades i s’han instal·lat les noves pissarres digitals.

“Aprofitem aquests dies per a deixar llestes les instal·lacions, tant del col·legi com de la Ludoteca i tot allò que estava trencat està sent reparat pels operaris”, ha explicat el primer edil magdalener.

Cal recordar que, el pròxim dia 8 de setembre donaran començament les classes en el col·legi públic Albert Selma, mentre que l’Escola Infantil iniciarà el curs el dilluns, 12 de setembre.

Notícies relacionades

Noticies

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena inaugura l’exposició ‘Història de les Trobades’

27 seg
Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Veure més notícies →