Inici » Notícies » Sta. Magdalena es prepara per al nou curs
Actualitat

Sta. Magdalena es prepara per al nou curs

39 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena està duent a terme aquests dies, treballs de millora i manteniment de les instal·lacions de tots els centres educatius de la població.

cole1

D’aquesta manera, al llarg d’aquests dies, operaris del consistori i pintors estan realitzant les pertinents millores en el col·legi públic, Albert Selma.

cole2

Segons ha explicat l’alcalde, Sergio Bou: “s’està pintant tot el cercat del col·legi, així com una de les aules d’infantil, que es trobava en mal estat”. A més, s’ha realitzat el reciclatge de bicicletes, que estaven trencades i s’han instal·lat les noves pissarres digitals.

“Aprofitem aquests dies per a deixar llestes les instal·lacions, tant del col·legi com de la Ludoteca i tot allò que estava trencat està sent reparat pels operaris”, ha explicat el primer edil magdalener.

Cal recordar que, el pròxim dia 8 de setembre donaran començament les classes en el col·legi públic Albert Selma, mentre que l’Escola Infantil iniciarà el curs el dilluns, 12 de setembre.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →