Inici » Notícies » Sta. Magdalena present en la guia turística del Baix Maestrat de Turismedia
Actualitat

Sta. Magdalena present en la guia turística del Baix Maestrat de Turismedia

40 seg

Sta. Magdalena de Pulpis està present en la nova guia turística i de temps lliure, que el grup Turismedia ha publicat i que té un tiratge de més de 8.000 exemplars, que es repartiran durant aquests dies de Setmana Santa i Pasqua, en les diferents localitats del Baix Maestrat.

turismedia1

Sta. Magdalena apareix al costat d’altres 16 municipis del Baix Maestrat en aquesta publicació, que es pot trobar en totes les oficines d’informació i turisme de la comarca del Baix Maestrat i que es distribuirà també en diferents fires especialitzades en turisme.
turismedia2
La localitat apareix, d’una banda, en un ampli reportatge dedicat al Castell de Sta. Magdalena i al seu passat templario i en un altre en el qual es destaquen els principals atractius de la població, amb el Parc Natural de la Serra de Irta com a màxim exponent del turisme natural.
turismedia4
D’altra banda, el grup turismedia, a través de la web: turismedia.info i de la app de la seva empresa recull amplis reportatges de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Noticies

Santa Magdalena realitza millores en la xarxa separativa d’aigües

20 seg
Veure més notícies →