Inici » Notícies » Sta. Magdalena present en la guia turística del Baix Maestrat de Turismedia
Actualitat

Sta. Magdalena present en la guia turística del Baix Maestrat de Turismedia

40 seg

Sta. Magdalena de Pulpis està present en la nova guia turística i de temps lliure, que el grup Turismedia ha publicat i que té un tiratge de més de 8.000 exemplars, que es repartiran durant aquests dies de Setmana Santa i Pasqua, en les diferents localitats del Baix Maestrat.

turismedia1

Sta. Magdalena apareix al costat d’altres 16 municipis del Baix Maestrat en aquesta publicació, que es pot trobar en totes les oficines d’informació i turisme de la comarca del Baix Maestrat i que es distribuirà també en diferents fires especialitzades en turisme.
turismedia2
La localitat apareix, d’una banda, en un ampli reportatge dedicat al Castell de Sta. Magdalena i al seu passat templario i en un altre en el qual es destaquen els principals atractius de la població, amb el Parc Natural de la Serra de Irta com a màxim exponent del turisme natural.
turismedia4
D’altra banda, el grup turismedia, a través de la web: turismedia.info i de la app de la seva empresa recull amplis reportatges de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →