Inici » Notícies » Sta. Magdalena presenta la programació festiva de Sant Vicent
Actualitat

Sta. Magdalena presenta la programació festiva de Sant Vicent

1 min, 6 seg

 

 L’Associació ‘Amics de Sant Vicent’ en col·laboració amb l’Ajuntament de Sta. Magdalena i la ‘Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís’, el ‘Grup de Danses Magdaleneres’, l’Agrupació Musical i l’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’, ha donat a conèixer el programa d’actes de la festa de Sant Vicent.

 

sanvi2
La nova junta directiva, presidida per Vicent Bonet, ha introduït una sèrie de novetats, que giraran al voltant de la celebració de la festivitat del patró, el dia 4 d’abril. D’aquesta manera, el dissabte, 2 d’abril, hi haurà a les 18 hores un taller de jocs populars en la plaça de l’església, mentre que a les 19 hores, el Grup de Danses Magdaleneres, en el pavelló poliesportiu, realitzarà un taller de Jota Magdalenera.
A la nit, el plat fort arriba amb un sopar de pa i porta, en el qual es proporcionarà vi i cremaet. A més, un duo amenitzarà la vetlada, que acabarà amb música de dj.
El diumenge, 3 d’abril, a les 19 hores, una traca i la cercavila de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena anunciarà la festa del patró.
Ja el dilluns, 4 d’abril, dia de Sant Vicent, a les 9.30 hores està programada una romeria fins a l’ermita, que la població dedica al sant. L’eixida serà des de la plaça de l’església. Acompanyarà als romers la ‘Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís’. Prèviament a la missa, que serà a les 11 hores, es ballarà la Jota Magdalenera en la plaça de l’ermita. Després de la missa, els ‘vicents’ oferiran el típic esmorzar a tots els socis i simpatitzants i també hi haurà ball.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena rebrà més de 123.801 € de la Generalitat per a la contractació de persones desocupades

45 seg
Noticies

Santa Magdalena millora la pista poliesportiva amb una zona d’ombra i lavabos

50 seg
Noticies

Arranquen les classes d’Aquagym a Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena diu adeu a unes festes multitudinàries

1 min, 30 seg
Noticies

Massiva participació en el Dia de les Associacions de les Festes de Santa Magdalena

1 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena vibra amb les originals disfresses en les seues Festes Patronals

24 seg
Veure més notícies →