Inici » Notícies » Sta. Magdalena programa activitats per als peques de la casa
Actualitat

Sta. Magdalena programa activitats per als peques de la casa

29 seg

 

L’Ajuntament de Sta. Magdalena dins de la programació Nadalenca que organitza, ha realitzat avui un taller d’activitats infantils, a càrrec del Grup Alcozancos d’Alcalà de Xivert.

XANCUTS1 XANCUTS4

Els més xicotets, en el poliesportiu municipal han gaudit d’un divertit matí en el què han après diferents habilitats com les xanques o malabars. També han realitzat carreres de sacs i tot tipus de tallers.

XANCUTS2 XANCUTS3

Demà dijous, 28 de desembre, en la plaça Espanya segueixen les activitats, que es desenvoluparan entre les 11 i les 13 hores.  D’altra banda, el divendres 29, tindrà lloc el III Concurs de Dibuix d’Espècies Cinegètiques Vives, organitzat pel Club de Caçadors Sant Lázaro de Sta. Magdalena, els premis del qual es lliuraran el dissabte, a les 11 hores.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →