Inici » Notícies » Sta. Magdalena programa un Nadal ple d’activitats
Actualitat

Sta. Magdalena programa un Nadal ple d’activitats

2 min, 34 seg

PROGRAMA-1 PROGRAMA-2

L’Ajuntament de Sta. Magdalena ja ha donat a conéixer els actes, que conformen la programació de Nadal i Reis. Activitats pensades en tots els públics, però sobretot dirigides als més xicotets de la casa, que són els protagonistes d’aquests dies. Així, entre el 15 de desembre i el 5 de gener s’han programat un total de 25 actes, en col·laboració amb associacions i entitats locals.

La programació nadalenca arranca el dissabte 15 de desembre amb les I Jornades Templeres, organitzades per l’Associació Cavallers Templers de Castelló, que des de les 12 del migdia, amb la visita al Castell Polpís i fins a les 21 hores, amb el sopar de pa i porta, han preparat un gran nombre d’activitats, entre les quals s’inclou un dinar de germanor, presentació del llibre, ‘El Zorro Rojo’, balls medievals, desfilada dels cavallers templers i una xarrada a càrrec de l’historiador local, Juan Bou.

Posteriorment, el dijous, 20 de desembre, el Pare Noel visitarà als xiquets del CEIP Albert Selma i de la Ludoteca Municipal, a les 11 hores i a l’Auditori Municipal, lloc en el qual els alumnes del col·legi públic realitzaran el seu Festival de Nadal.

La programació continua el dissabte 22 de desembre, amb una xocolatada i la visita al migdia del Patge Reial dels Reis Mags, en La Capella. A la vesprada, a les 18h, a l’Auditori, actuarà el Grup de Danses Magdaleneres i la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís’. L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena i l’Escola de Música, per part seua, oferiran el seu concert de Nadal, el diumenge 23 de desembre, a les 12h, a l’Auditori.

El dilluns 24 de desembre, el Pare Noel, torna a visitar Sta. Magdalena, convidat pel Motoclub de Bar en Bar. D’aquesta manera, farà una volta pels carrers del nucli urbà, a les 17,30h i després els membres del Motoclub obsequiaran a tots amb una xocolatada.

D’altra banda, el dimecres 26, a les 17,30h, l´Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet’ ha programat la projecció, a la sala de reunions del pavelló poliesportiu, de la pel·lícula, ‘Canta’. Els assistents seran obsequiats amb crispetes. D’igual manera, l’entitat projectarà la pel·lícula, ‘Coco’, el dia 3 de gener, a les 17,30h.

L’AMPA del CEIP Albert Selma, per part seua, organitza activitats infantils els dies, 27 de desembre i 4 de gener, a les 11h, a la plaça Espanya, mentre que el divendres 28 de desembre, a les 11h, el Club de Caçadors Sant Lázaro, ha programat la IV edició del Concurs de Dibuix d’Espècies Cinegètiques Vives, en La Capella, els premis del qual s’entregaran el dissabte 29 de desembre, a les 12h.

La música de la cantautora local, Xiomara Abello, omplirà de màgia l’Auditori Municipal, el divendres, 28 de desembre, a les 19,30h. Abello presentarà el seu disc, ‘Entre Teles’ i ho farà acompanyada de Toni Porcar, Diego Barberà i Dani Tejedor, a més de la col·laboració especial de Juanan Bessó i Néstor Zarzoso.

L’any es tancarà el 31 de desembre, a Sta. Magdalena, amb la ‘Caminada popular Sant Silvestre’, a les 16h, obsequiant a tots els participants amb regals i una xocolatada i a partir de les 21h donarà començament el sopar de ‘Pa i Porta’, en el pavelló poliesportiu municipal, mentre que a les 24h es donarà la benvinguda al 2019 a la plaça Espanya. La festa continuarà en el pavelló poliesportiu amb el grup ‘Kimbara’. L’entrada és gratuïta.

El dilluns 3 de gener, a les 11h estan programades de nou activitats infantils, organitzades per l’AMPA del col·legi públic, però en aquesta ocasió seran en el pavelló poliesportiu, lloc en el qual a les 11,30h també donaran començament partits de futbol sala.

Finalment, el dissabte 5 de gener, a les 18,30h visitaran Sta. Magdalena els Reis Mags, acompanyats de tot el seu seguici reial.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena tanca les Jornades Culturals i Esportives amb un espectacle de talents

27 seg
Noticies

Un taller de cal·ligrames i lectures de grup marquen les Jornades Culturals i Esportives de Santa Magdalena

15 seg
Noticies

Arranquen les IX Jornades Culturals i Esportives a Santa Magdalena

42 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma organitza una xarrada sobre coeducació i igualtat de gènere a Santa Magdalena

20 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma organitza les IX Jornades Culturals i Esportives a Santa Magdalena

46 seg
Noticies

Santa Magdalena rep la visita de diferents seccions de la Guàrdia Civil

48 seg
Veure més notícies →