Inici » Notícies » Sta. Magdalena es promociona en una streetmàrqueting turística a València
Actualitat

Sta. Magdalena es promociona en una streetmàrqueting turística a València

1 min, 1 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena participarà els pròxims dies 25 i 26 de maig en una streetmàrqueting a València,  en la qual es mostraran els atractius turístics de la província de Castelló, un esdeveniment al que assistirà el consistori sota el paraigua de la Diputació de Castelló, que intensifica d’aquesta manera,  la promoció de la marca turística de Castelló a València per a atraure a més turistes aquest estiu.

fitur1

Per sisé any consecutiu, la Diputació organitza aquesta acció promocional  en ple carrer Xàtiva de València, al costat de la plaça de bous,  amb l’objectiu de reclamar de forma visual l’atenció dels centenars de vianants, que transcorren per aquest cèntric vial.

Sta. Magdalena, mostrarà als visitants de l’estand, els seus atractius a través d’una guia turística, en la qual s’arrepleguen els principals punts d’interès de la població, així com la gran riquesa paisatgística amb la que compta, amb el Parc Natural de la Serra d´Irta com a principal exponent.

L’acció comptarà amb la participació de nombroses poblacions de la província com: Alcalà de Xivert/Alcossebre, Benicàssim, Cabanes, La Vall d’Uixó, Montanejos, Onda, Orpesa, Sant Mateu, Sogorb i Vila-real, així com municipis agrupats sota la Mancomunitat dels Ports (Castell de Cabres, Cintorres, Forcall, La Mata, Olocau del Rei, La Pobla de Benifassà, Vallibona, Vilafranca i Villores), i de Terres del Maestrat (Canet lo Roig, Cervera del Maestrat, La Jana, La Salzadella, Rossell, Sant Mateu, Tírig, Traiguera, Vilar de Canes i Xert).

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena acull la II Carrera Escoles de Ciclisme Festes Patronals

25 seg
Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Veure més notícies →