Inici » Notícies » Sta. Magdalena es promociona en una streetmàrqueting turística a València
Actualitat

Sta. Magdalena es promociona en una streetmàrqueting turística a València

1 min, 1 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena participarà els pròxims dies 25 i 26 de maig en una streetmàrqueting a València,  en la qual es mostraran els atractius turístics de la província de Castelló, un esdeveniment al que assistirà el consistori sota el paraigua de la Diputació de Castelló, que intensifica d’aquesta manera,  la promoció de la marca turística de Castelló a València per a atraure a més turistes aquest estiu.

fitur1

Per sisé any consecutiu, la Diputació organitza aquesta acció promocional  en ple carrer Xàtiva de València, al costat de la plaça de bous,  amb l’objectiu de reclamar de forma visual l’atenció dels centenars de vianants, que transcorren per aquest cèntric vial.

Sta. Magdalena, mostrarà als visitants de l’estand, els seus atractius a través d’una guia turística, en la qual s’arrepleguen els principals punts d’interès de la població, així com la gran riquesa paisatgística amb la que compta, amb el Parc Natural de la Serra d´Irta com a principal exponent.

L’acció comptarà amb la participació de nombroses poblacions de la província com: Alcalà de Xivert/Alcossebre, Benicàssim, Cabanes, La Vall d’Uixó, Montanejos, Onda, Orpesa, Sant Mateu, Sogorb i Vila-real, així com municipis agrupats sota la Mancomunitat dels Ports (Castell de Cabres, Cintorres, Forcall, La Mata, Olocau del Rei, La Pobla de Benifassà, Vallibona, Vilafranca i Villores), i de Terres del Maestrat (Canet lo Roig, Cervera del Maestrat, La Jana, La Salzadella, Rossell, Sant Mateu, Tírig, Traiguera, Vilar de Canes i Xert).

Notícies relacionades

Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Noticies

Santa Magdalena ha sigut punt d’eixida de la tercera etapa de la Territori Templer Run&Bike Experience

30 seg
Noticies

Xarrada sobre Educació sexe-afectiva per a famílies a Santa Magdalena

28 seg
Veure més notícies →