Inici » Notícies » Sta. Magdalena es queda sense sucursals bancàries
Actualitat

Sta. Magdalena es queda sense sucursals bancàries

52 seg

Cajamar, l’única entitat que prestava servei a Sta. Magdalena, tanca les seus portes

thumb_IMG_1294_1024 thumb_IMG_1296_1024

Sta. Magdalena ha vist avui com Cajamar, l’única entitat bancària que en l’actualitat prestava servei en la localitat, ha tancat avui les seues portes, deixant als veïns d’aquesta localitat sense sucursals bancàries. Primer va ser Bankia i ara ha sigut Cajamar la que ha decidit tancar les seues portes, encara que els veïns ja disposaven únicament de dos dies a la setmana, per a realitzar tràmits en la sucursal, que l’entitat té en Les Parres 4.

De moment, Cajamar ha deixat operatiu el caixer perquè els veïns puguen realitzar certs tràmits a través del mateix.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, lamenta que “s’haja deixat als veïns sense aquest servei, la qual cosa per nosaltres és una falta de respecte, ja que som una població amb molta gent gran, que ara s’haurà de desplaçar fins a Alcalá per a realitzar la majoria dels tràmits, amb la dificultat de mobilitat que açò, en alguns casos, comporta”.

En aquest sentit, des del consistori “ja estem treballant a donar una solució a aquest problema i hem tingut  contacte amb diferents entitats bancàries, que estan sospesant la possibilitat de prestar els seus serveis a Sta. Magdalena”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →