Inici » Notícies » Sta. Magdalena rebrà 110.000 € per a la contractació de persones dins del Pla Emerge
Actualitat

Sta. Magdalena rebrà 110.000 € per a la contractació de persones dins del Pla Emerge

33 seg

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana ha resolt concedir a l’ajuntament de Sta. Magdalena, 110.000 €, corresponents al Programa de subvencions Iniciativa Social, destinades a la contractació de persones aturades per corporacions locals de la Comunitat Valenciana, per a la realització d’accions previstes en plans o procediments d’emergències en l’àmbit forestal.

despues

L’objecte d’aquestes subvencions és la contractació de persones aturades per part de l’Ajuntament de Sta. Magdalena. “Les persones contractades, que en serán 10, realitzaran accions previstes en plans o procediments d’emergències en l’àmbit forestal”, segons ha detallat, Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, qui ha mostrat la seua satisfacció “perquè tal com ens van assegurar s’està donant una continuïtat als diferents plans d’ocupació, que ens estan possibilitant contractar a persones de la localitat, que es troben aturats”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →