Inici » Notícies » Sta. Magdalena recapta prop de 1300 euros per a la recerca oncològica
Actualitat

Sta. Magdalena recapta prop de 1300 euros per a la recerca oncològica

53 seg

Gran nit d’Halloween benèfica,  la que es vivia el dissabte, 28 d’octubre, en Sta. Magdalena, organitzada per l’Associació Local de Lluita Contra el Càncer de Sta. Magdalena, en col·laboració amb l’Ajuntament de la localitat,  els xiquets de la Ludoteca Municipal i els joves artistes de Creant Art, Cibil.la Portman, Panderia Marín i els dj´s Ferrán Cheto i Borja Sospedra.

hallo1 hallo2

Unes 200 persones es van sumar a aquest esdeveniment, que va aconseguir recaptar 1300 euros, que es destinaran a la recerca oncològica i que es van obtenir gràcies a les consumicions de la barra i la venda de polseres Candela.

hallo5 hallo6

El sopar va tenir  com a temàtica la nit d’Halloween, i el pavelló va ser ambientat per a l’ocasió amb un cementeri i photocall, que va estar molt concorregut per part dels veïns, que també es van disfressar. De fet, Aitana Pegueroles, David Bonet i Claudia Cid, es van alçar amb el premi a la millor disfressa en cadascuna de les categories, establides per l’Associació de Lluita contra el Càncer.

hallo7 (2) hallo7

Des del col·lectiu local agraeixen tota la col·laboració, que han rebut per al desenvolupament d’aquest esdeveniment solidari, així com tots els beneficis obtinguts, que contribuiran a ampliar i investigar  en la lluita contra les malalties de caràcter oncològic.

hallo3 hallo4

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Veure més notícies →