Inici » Notícies » Sta. Magdalena s´adhereix al Codi del Bon Govern de la Generalitat
Actualitat

Sta. Magdalena s´adhereix al Codi del Bon Govern de la Generalitat

1 min, 9 seg

L´Alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha participat en una reunió que ha mantingut el conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, a Vinaròs amb alcaldes i regidors de les comarques del Baix Maestrat i Els Ports. Ha sigut una trobada per a conéixer i intercanviar experiències al voltant de les polítiques de transparència i la seua implantació a l’àmbit local.

WhatsApp Image 2017-02-16 at 17.20.52 WhatsApp Image 2017-02-16 at 17.20.54

Durant esta trobada, Alcaraz ha convidat els ajuntaments a adherir-se al Codi de Bon Govern de la Generalitat, a què reflexionen sobre els principis de bon govern i coneguen els compromisos ètics en el dia a dia de l’activitat municipal. Segons el conseller, el Codi de Bon Govern és un instrument clau per recuperar la confiança entre la ciutadania. “Es tracta de traslladar a la ciutadania el missatge inequívoc de què tots els polítics no són igual i que hi ha una clara voluntat de no caure de nou en la corrupció”, ha dit el conseller.
En aquest sentit, l´alcalde de Sta. Magdalena, ha anunciat que el consistori s´adherirà al Codi del Bon Govern i per això posarà a l´abast de la ciutadania una sèrie de mitjans tecnològics i humans. Bou ha fet palés al conseller la necessitat d´implantar el codi però “els ajuntaments menuts, com el nostre, han de ser dotats dels mitjos necessaris per a poder dur-ho a terme, donant un bon servei als ciutadans”. De fet, el primer edil recorda que per exemple Sta. Magdalena no compta amb els beneficis d´internet de banda ampla o personal per poder introduir totes les dades, qüestions que han de ser millorades per poder engegar aquest codi.

Notícies relacionades

Noticies

La brigada EMERGE de Santa Magdalena inicia la seua activitat

34 seg
Noticies

El vicepresident segon i conseller d’Habitatge visita Santa Magdalena

59 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visitaran Santa Magdalena

47 seg
Noticies

Arranquen les Jornades de Portes Obertes del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena

42 seg
Noticies

Dilluns que ve obri les seues portes el servei d’Escola ‘Matinera’

35 seg
Noticies

Jornada de Portes Obertes en el CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena

30 seg
Veure més notícies →