Inici » Notícies » Sta. Magdalena s´adhereix al Codi del Bon Govern de la Generalitat
Actualitat

Sta. Magdalena s´adhereix al Codi del Bon Govern de la Generalitat

1 min, 9 seg

L´Alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha participat en una reunió que ha mantingut el conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, a Vinaròs amb alcaldes i regidors de les comarques del Baix Maestrat i Els Ports. Ha sigut una trobada per a conéixer i intercanviar experiències al voltant de les polítiques de transparència i la seua implantació a l’àmbit local.

WhatsApp Image 2017-02-16 at 17.20.52 WhatsApp Image 2017-02-16 at 17.20.54

Durant esta trobada, Alcaraz ha convidat els ajuntaments a adherir-se al Codi de Bon Govern de la Generalitat, a què reflexionen sobre els principis de bon govern i coneguen els compromisos ètics en el dia a dia de l’activitat municipal. Segons el conseller, el Codi de Bon Govern és un instrument clau per recuperar la confiança entre la ciutadania. “Es tracta de traslladar a la ciutadania el missatge inequívoc de què tots els polítics no són igual i que hi ha una clara voluntat de no caure de nou en la corrupció”, ha dit el conseller.
En aquest sentit, l´alcalde de Sta. Magdalena, ha anunciat que el consistori s´adherirà al Codi del Bon Govern i per això posarà a l´abast de la ciutadania una sèrie de mitjans tecnològics i humans. Bou ha fet palés al conseller la necessitat d´implantar el codi però “els ajuntaments menuts, com el nostre, han de ser dotats dels mitjos necessaris per a poder dur-ho a terme, donant un bon servei als ciutadans”. De fet, el primer edil recorda que per exemple Sta. Magdalena no compta amb els beneficis d´internet de banda ampla o personal per poder introduir totes les dades, qüestions que han de ser millorades per poder engegar aquest codi.

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →