Inici » Notícies » Sta. Magdalena s’adhereix al programa d’oci educatiu per a joves de la Generalitat
Actualitat

Sta. Magdalena s’adhereix al programa d’oci educatiu per a joves de la Generalitat

35 seg

El ple de l’Ajuntament de Sta. Magdalena donava ahir llum verda a l’adhesió del municipi al programa d’oci educatiu, que impulsa la Generalitat Valenciana, dins del Consell de la Joventut, a través de l’IVAJ.

35777194_1975271072505693_7289525503881379840_n

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, explicava que “atenent a les propostes realitzades en aquesta Declaració d’Oci Educatiu i tenint en compte que les administracions locals som un element clau per a fomentar, que els espais municipals i les activitats que ací es desenvolupen dirigides a la infància, adolescència i la joventut puguen garantir l’educació en valors, aprovem aquesta adhesió a les activitats d’Oci Educatiu dirigides a la infància, l’adolescència i la joventut”.

Gràcies a aquesta adhesió, es podrà accedir a més programes i subvencions, que redunden en una millora de la qualitat de vida de la infància, adolescència i joventut del municipi de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Veure més notícies →