Inici » Notícies » Sta. Magdalena s’adhereix a Edificant per a millorar i ampliar el CEIP Albert Selma
Actualitat

Sta. Magdalena s’adhereix a Edificant per a millorar i ampliar el CEIP Albert Selma

47 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha anunciat, que el consistori s’ha adherit al programa Edificant, el Pla de la Generalitat de construcció, reforma i millora dels centres educatius de la Comunitat Valenciana, que permetrà la millora i ampliació del CEIP Albert Selma.

IMG_9177

Bou ha detallat que: “després de parlar amb la junta de l’AMPA i mostrar tots el seu acord a la inclusió de les obres en el pla Edificant, i votar també tots a favor en el Consell Escolar, hem donat ja el pas i ens hem adherit, amb l’objectiu d’aconseguir el col•legi que els nostres veïns, però sobretot els nostres xiquets i xiquetes es mereixen”.

Gràcies a aquest pla l’Ajuntament pot projectar i executar les obres en les instal•lacions. Es tracta d’un pla de xoc, contra les aules prefabricades, amb el qual la Generalitat, pretén construir més de 200 col•legis i reformar els col•legis i instituts.

“Aquest programa ens permetrà fer realitat el projecte que des del Consell Escolar, AMPA, adreça del centre i Ajuntament, vam portar reivindicant des de fa anys per a la millora del nostre col•legi”, afirma Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →