Inici » Notícies » Sta. Magdalena sol·licita la declaració de municipi turístic
Actualitat

Sta. Magdalena sol·licita la declaració de municipi turístic

39 seg

El ple de l’Ajuntament de Sta. Magdalena ha acordat, per unanimitat, sol·licitar a l’Agència Valenciana de Turisme, la declaració de la localitat com a municipi turístic, pas previ de cara a l’engegada de futurs projectes de dinamització turística.

WhatsApp Image 2018-04-05 at 17.34.51

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, va donar compte en la sessió plenària de la memòria turística, elaborada pel departament de comunicació, en la qual es dóna a conèixer la riquesa patrimonial i sobretot natural de la localitat.

De fet, Bou explicava que “atès que tenim un gran recurs natural com és el Parc Natural de la Serra d´Irta, hem decidit, emparats en la llei, demanar la declaració de municipi turístic, perquè d’aquesta manera podrem sol·licitar en un futur la posada en funcionament d’una Tourist Info”.

bicis

Al mateix temps, la intenció del consistori és engegar altres projectes de dinamització turística, que permeten donar a conèixer la riquesa patrimonial del municipi.

castell1

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →