Inici » Notícies » Sta. Magdalena sol·licita la declaració de municipi turístic
Actualitat

Sta. Magdalena sol·licita la declaració de municipi turístic

39 seg

El ple de l’Ajuntament de Sta. Magdalena ha acordat, per unanimitat, sol·licitar a l’Agència Valenciana de Turisme, la declaració de la localitat com a municipi turístic, pas previ de cara a l’engegada de futurs projectes de dinamització turística.

WhatsApp Image 2018-04-05 at 17.34.51

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, va donar compte en la sessió plenària de la memòria turística, elaborada pel departament de comunicació, en la qual es dóna a conèixer la riquesa patrimonial i sobretot natural de la localitat.

De fet, Bou explicava que “atès que tenim un gran recurs natural com és el Parc Natural de la Serra d´Irta, hem decidit, emparats en la llei, demanar la declaració de municipi turístic, perquè d’aquesta manera podrem sol·licitar en un futur la posada en funcionament d’una Tourist Info”.

bicis

Al mateix temps, la intenció del consistori és engegar altres projectes de dinamització turística, que permeten donar a conèixer la riquesa patrimonial del municipi.

castell1

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →