Inici » Notícies » Sta. Magdalena s’uneix a la lluita contra la mosca de l’olivera
Actualitat

Sta. Magdalena s’uneix a la lluita contra la mosca de l’olivera

35 seg

oliveres

 

Amb motiu de la campanya contra la mosca de l’olivera, la Consellería  d’Agricultura, Pesca i Alimentació, facilitarà gratuïtament als agricultors el atraient alimentàri per a la seua utilització en els paranys contra la mosca de l’olivera.

En aquest sentit, l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha anunciat que l’Ajuntament en col·laboració amb  la Cooperativa Agrícola San Isidro de Sta. Magdalena, COOP.V., gestionarà i facilitarà les botelles necessàries per a la realització d’aquests paranys.

Els interessats han de passar a inscriure’s per les oficines de la Cooperativa (tant socis com no socis), en horari de 10:00 a 13:00 hores. El termini de finalització d’aquestes inscripcions acaba el 4 de juliol.

La documentació necessària, a més del nom, cognoms i dni dels sol·licitants serà el polígon i parcel·la de totes les finques d’oliveres en les quals es vulga posar el producte.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →