Inici » Notícies » Sta. Magdalena s’uneix a la lluita contra la mosca de l’olivera
Actualitat

Sta. Magdalena s’uneix a la lluita contra la mosca de l’olivera

35 seg

oliveres

 

Amb motiu de la campanya contra la mosca de l’olivera, la Consellería  d’Agricultura, Pesca i Alimentació, facilitarà gratuïtament als agricultors el atraient alimentàri per a la seua utilització en els paranys contra la mosca de l’olivera.

En aquest sentit, l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha anunciat que l’Ajuntament en col·laboració amb  la Cooperativa Agrícola San Isidro de Sta. Magdalena, COOP.V., gestionarà i facilitarà les botelles necessàries per a la realització d’aquests paranys.

Els interessats han de passar a inscriure’s per les oficines de la Cooperativa (tant socis com no socis), en horari de 10:00 a 13:00 hores. El termini de finalització d’aquestes inscripcions acaba el 4 de juliol.

La documentació necessària, a més del nom, cognoms i dni dels sol·licitants serà el polígon i parcel·la de totes les finques d’oliveres en les quals es vulga posar el producte.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →