Inici » Notícies » Sta. Magdalena tanca les seues Festes Patronals
Actualitat

Sta. Magdalena tanca les seues Festes Patronals

1 min, 19 seg

Les Festes Patronals de Sta. Magdalena 2017 ja són història, després que anit Pirotècnia Tomás de Benicarló disparara el castell de focs artificials, que tancava uns dies d’intenses celebracions, marcades per l’alta participació i la massiva presència de veïns i visitants en els carrers de la localitat, gaudint de tots i cadascun dels actes festius.
El cap de setmana i en la recta final ja de les Festes aqueixa presència multitudinària i massiva es vivia sobretot el dissabte a la vesprada, amb la tradicional Fira de Festes de les Associacions de Sta. Magdalena. Entitats locals van eixir al carrer per a vendre tot tipus de productes i recaptar així fons per a finançar part de les activitats, que realitzen al llarg de tot l’any. A la nit, va haver-hi bou embolado i revetla fins a altes hores de la matinada.
Ja el diumenge, va destacar l’entrada de 6 bous i el cuentacuentos en anglès, Sophie´s Lighthouse, organitzat per l’AMPA del CEIP Albert Selma i a càrrec de Marta Ramón, que va entusiasmar al nombrós públic infantil i familiar. De nit, els Festers 2017, acompanyats de la corporació municipal, van anar els encarregats de tancar les festes estrenyent el botó, que disparava el castell de focs.
« Tanquem el capítol de Festes 2017 i ens posem ja a treballar en les del pròxim any, no sense abans felicitar a tots els que han participat de les Festes pel seu civisme i pels bons moments, que tots en convivència, hem passat durant aquests dies », ha destacat Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, per a qui ha quedat demostrat que « som un poble acollidor i són molts els visitants, que aquests dies han vingut a Sta. Magdalena a gaudir de les nostres festes, que cada any són més participatives i multitudinàries ». Finalment l’alcalde ha destacat l’absència d’incidents greus durant el desenvolupament de les Festes Patronals.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena tanca les Jornades Culturals i Esportives amb un espectacle de talents

27 seg
Noticies

Un taller de cal·ligrames i lectures de grup marquen les Jornades Culturals i Esportives de Santa Magdalena

15 seg
Noticies

Arranquen les IX Jornades Culturals i Esportives a Santa Magdalena

42 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma organitza una xarrada sobre coeducació i igualtat de gènere a Santa Magdalena

20 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma organitza les IX Jornades Culturals i Esportives a Santa Magdalena

46 seg
Noticies

Santa Magdalena rep la visita de diferents seccions de la Guàrdia Civil

48 seg
Veure més notícies →