Inici » Notícies » Sta. Magdalena tanca les seues Festes Patronals
Actualitat

Sta. Magdalena tanca les seues Festes Patronals

1 min, 19 seg

Les Festes Patronals de Sta. Magdalena 2017 ja són història, després que anit Pirotècnia Tomás de Benicarló disparara el castell de focs artificials, que tancava uns dies d’intenses celebracions, marcades per l’alta participació i la massiva presència de veïns i visitants en els carrers de la localitat, gaudint de tots i cadascun dels actes festius.
El cap de setmana i en la recta final ja de les Festes aqueixa presència multitudinària i massiva es vivia sobretot el dissabte a la vesprada, amb la tradicional Fira de Festes de les Associacions de Sta. Magdalena. Entitats locals van eixir al carrer per a vendre tot tipus de productes i recaptar així fons per a finançar part de les activitats, que realitzen al llarg de tot l’any. A la nit, va haver-hi bou embolado i revetla fins a altes hores de la matinada.
Ja el diumenge, va destacar l’entrada de 6 bous i el cuentacuentos en anglès, Sophie´s Lighthouse, organitzat per l’AMPA del CEIP Albert Selma i a càrrec de Marta Ramón, que va entusiasmar al nombrós públic infantil i familiar. De nit, els Festers 2017, acompanyats de la corporació municipal, van anar els encarregats de tancar les festes estrenyent el botó, que disparava el castell de focs.
« Tanquem el capítol de Festes 2017 i ens posem ja a treballar en les del pròxim any, no sense abans felicitar a tots els que han participat de les Festes pel seu civisme i pels bons moments, que tots en convivència, hem passat durant aquests dies », ha destacat Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, per a qui ha quedat demostrat que « som un poble acollidor i són molts els visitants, que aquests dies han vingut a Sta. Magdalena a gaudir de les nostres festes, que cada any són més participatives i multitudinàries ». Finalment l’alcalde ha destacat l’absència d’incidents greus durant el desenvolupament de les Festes Patronals.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →