Inici » Notícies » Sta. Magdalena valora en més de 50.000 € els danys causats per la gota freda
Actualitat

Sta. Magdalena valora en més de 50.000 € els danys causats per la gota freda

1 min, 15 seg

El pas de ‘Dana’, pel municipi de Sta. Magdalena ha deixat destrosses per valor de més de 50.000 €. Aquesta és la primera valoració, que s’ha fet des de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, dels danys causats pel recent temporal de gota freda, que ha assotat també a la població.

balance2 balance3 balance4

Els camins rurals han sigut la part més afectada d’aquest temporal, tal com ha indicat l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou. “Tenim més de 15 km de camins afectats, estem parlant de pràcticament tot el terme municipal. De fet, hi ha camins on hi ha foradades de més d’un metre i uns altres on hi ha molta graveta, que ja han començat a retirar els operaris de la brigada, EMERGE”, apunta Bou. A més, s’han hagut de retirar arbres, com un que havia caigut sobre el camí, enfront de la ‘Bassa Albert’.

balance1

D’altra banda, com a conseqüència del fort aparell elèctric i de les pujades i baixades de tensió, s’ha trencat la bomba del  depòsit d’aigua potable, situat en la pedrera. “Segons la valoració que han fet els tècnics, la substitució de la bomba ens costarà entre 25.000 i 30.000 €, danys tots ells, que traslladarem tant a la Diputació de Castelló, com a la Generalitat, que ja han anunciat un paquet d’ajudes, destinades a pal·liar els efectes de la gota freda”.

balance5

L’alcalde de Sta. Magdalena també ha anunciat que, sol·licitarà a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, la neteja de la rambla d’Alcalá, al seu pas per Sta. Magdalena, ja que “encara continua baixant aigua i necessitarà posteriorment d’una neteja exhaustiva del terreny”. Al mateix temps, Sergio Bou, continua reclamant que: “s’execute el projecte de canalització de la rambla d’Alcalá, que porta paralitzat més de 7 anys. Ja li ho vaig traslladar en l’última reunió a la subdelegada del govern a Castelló, però òbviament continuarem insistint”.

Notícies relacionades

Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Veure més notícies →