Inici » Notícies » Sta. Magdalena valora positivament la seua presència en la streetmarquèting turística de València
Actualitat

Sta. Magdalena valora positivament la seua presència en la streetmarquèting turística de València

50 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha valorat “molt positivament”, la presència del municipi en la streetmàrqueting de València, organitzada pel patronat de Turisme de la Diputació de Castelló. “La repercussió ha sigut molt bona i milers de visitants s’han interessat per conèixer els atractius del nostre municipi, a través de la guia turística en la qual apareix tot el nostre patrimoni cultural i natural”, assenyala l’alcalde de Sta. Magdalena.

thumb_UPCB1240_1024 thumb_XMMV9120_1024

El carrer Xátiva i amb la plaça de bous de València com a fons, fou l’escenari per a la posada en escena d’aquesta iniciativa, que es realitza per sisè any consecutiu i que compta amb molt d´acolliment per part dels vianants valencians .

thumb_YDXI3899_1024

Sta. Magdalena ha participat en aquesta acció promocional al costat de nombroses poblacions de la província com: Alcalà de Xivert/Alcossebre, Benicàssim, Cabanes, La Vall d’Uixó, Montanejos, Onda, Orpesa, Sant Mateu, Sogorb i Vila-real, així com municipis agrupats sota la Mancomunitat dels Ports (Castell de Cabres, Cintorres, Forcall, La Mata, Olocau del Rei, La Pobla de Benifassà, Vallibona, Vilafranca i Villores), i de Terres del Maestrat (Canet lo Roig, Cervera del Maestrat, La Jana, La Salzadella, Rossell, Sant Mateu, Tírig, Traiguera, Vilar de Canes i Xert).

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →