Inici » Notícies » Sta. Magdalena es volca en les Festes de la Joventut
Actualitat

Sta. Magdalena es volca en les Festes de la Joventut

45 seg

Sta. Magdalena celebrava dissabte passat, 14 de juliol, les Festes de la Joventut, com a avantsala de les Festes Patronals. L’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet, en col·laboració amb el Motoclub de Bar en Bar i l’Ajuntament de Sta. Magdalena, van organitzar un complet programa, que s’iniciava amb l’esmorzar del Motoclub. Posteriorment, se celebrava una ruta turística amb les motocicletes. La jornada matutina es tancava amb un menjar de germanor, organitzat pel Motoclub.

festes7 festes6 festes5 festes4 festes3 festes2 festes1 festes

A la vesprada, va tenir lloc  l’encreuament del pont de ‘l´Agüelo Queixalet’, que finalitzava amb una orxatada per a tots els participants. El programa va continuar amb les proves de perícia per als motociclistes, que a més van estar amenitzades pel grup local, Civil·la Portman.

L’Associació Juvenil també va organitzar el tradicional Concurs de ‘Cocs *Dolços i Salats’, que en la modalitat de dolç van guanyar Aroa Mínguez, Tania Pegueroles i Maura Bou, mentre que en salat, la guanyadora va ser Mónica García. La revetla va estar amenitzada per l’orquestra, La Divina Comèdia. La nit es tancava amb l’actuació del dj, Xavi Reverté.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →