Inici » Notícies » Sta. Magdalena es volca en les Festes de la Joventut
Actualitat

Sta. Magdalena es volca en les Festes de la Joventut

45 seg

Sta. Magdalena celebrava dissabte passat, 14 de juliol, les Festes de la Joventut, com a avantsala de les Festes Patronals. L’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet, en col·laboració amb el Motoclub de Bar en Bar i l’Ajuntament de Sta. Magdalena, van organitzar un complet programa, que s’iniciava amb l’esmorzar del Motoclub. Posteriorment, se celebrava una ruta turística amb les motocicletes. La jornada matutina es tancava amb un menjar de germanor, organitzat pel Motoclub.

festes7 festes6 festes5 festes4 festes3 festes2 festes1 festes

A la vesprada, va tenir lloc  l’encreuament del pont de ‘l´Agüelo Queixalet’, que finalitzava amb una orxatada per a tots els participants. El programa va continuar amb les proves de perícia per als motociclistes, que a més van estar amenitzades pel grup local, Civil·la Portman.

L’Associació Juvenil també va organitzar el tradicional Concurs de ‘Cocs *Dolços i Salats’, que en la modalitat de dolç van guanyar Aroa Mínguez, Tania Pegueroles i Maura Bou, mentre que en salat, la guanyadora va ser Mónica García. La revetla va estar amenitzada per l’orquestra, La Divina Comèdia. La nit es tancava amb l’actuació del dj, Xavi Reverté.

Notícies relacionades

Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Noticies

Santa Magdalena ha sigut punt d’eixida de la tercera etapa de la Territori Templer Run&Bike Experience

30 seg
Noticies

Xarrada sobre Educació sexe-afectiva per a famílies a Santa Magdalena

28 seg
Veure més notícies →