Inici » Notícies » Tall al trànsit pesat dels vials perimetrals del CEIP Albert Selma de Santa Magdalena
Actualitat

Tall al trànsit pesat dels vials perimetrals del CEIP Albert Selma de Santa Magdalena

28 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena informa que durant 15 dies, els vials perimetrals del CEIP Albert Selma, romandran tallats al trànsit de vehicles pesats, amb motiu de les obres de millora d’aquesta àrea, que s’emmarca dins del programa d’Actuacions Urbanes de la conselleria d’Habitatge.

Respecte als vehicles agrícoles i turismes, aquests podran circular per la prolongació del carrer Nou, encara que hauran de fer-ho amb molta precaució i seguint les instruccions dels operaris de l’obra. Els vianants tenen prohibit el pas durant aquests dies per aquests vials.

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, fa una crida a la comprensió i demana disculpes al veïnat per les molèsties, que els puguen ocasionar aquests talls de trànsit.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →