Inici » Notícies » Taller de desenvolupament d’habilitats sociolaborals a Santa Magdalena
Actualitat

Taller de desenvolupament d’habilitats sociolaborals a Santa Magdalena

36 seg

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Magdalena ha rebut aquesta setmana la visita de les orientadores laborals de l´Obsedi Maestrat Litoral, de cara a la posada en marxa d’un taller de desenvolupament d’habilitats sociolaborals, que es desenvoluparà entre el 28 de juny i el 2 de juliol, de 10 a 12h.

Les inscripcions per a poder participar en aquest taller, que es realitzarà de manera presencial en l’Edifici Social de Santa Magdalena, ja estan obertes i es poden formalitzar a través del 964415070. En aquest curs s’oferirà als participants diferents eines de cara a la cerca activa d’ocupació.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que: “a poc a poc anem recuperant la normalitat amb cursos presencials, mantenint sempre la distància de seguretat i per descomptat l’aforament, d’aquí ve que el realitzem en l’Edifici Social, en el qual comptem amb àmplies aules per a poder realitzar tot tipus d’activitats”.

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →