Inici » Notícies » Tomás de Foix entrega a l’Ajuntament de Sta. Magdalena els diners recaptats de la venda del llibre, ‘El Zorro Rojo’
Actualitat

Tomás de Foix entrega a l’Ajuntament de Sta. Magdalena els diners recaptats de la venda del llibre, ‘El Zorro Rojo’

47 seg

entrega3

L’Associació Cavallers Templers de Castelló ha volgut fer lliurament a l’Ajuntament de Sta. Magdalena d’una placa commemorativa, en agraïment per l’estreta col·laboració prestada, en l’organització de les I Jornades Templeres, que es van organitzar el passat 15 de desembre a la localitat.

José M. Cornelles, en representació de l’entitat, ha fet lliurament a Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, de la citada placa. Al mateix temps, Tomás de Foix, autor del llibre, ‘El Zorro Rojo’, ha donat al primer edil magdalenero, els 250 €, recaptats de la venda del llibre, que es va presentar a La Capella, durant el transcurs de les I Jornades Templeres. Aquests diners, al costat dels 306 €, obtinguts de la venda de tíquets per al menjar de germanor, seran donats per l’Ajuntament de Sta. Magdalena, a la delegació local de l’Associació de Lluita contra el Càncer i l’Associació de Malalts de Fibromiàlgia, AFIVINA.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, assenyala que: “estem molt satisfets pel transcurs d’aquestes jornades, que a més tenien un vessant solidari i en breu, els 556 € recaptats, tant de la venda del llibre, com del menjar, que vam organitzar, els entregarem a aquestes dues associacions sense ànim de lucre”.

Notícies relacionades

Noticies

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena inaugura l’exposició ‘Història de les Trobades’

27 seg
Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Veure més notícies →