Inici » Notícies » Tot à punt a Santa Magdalena per a les Festes de la Joventut
Actualitat

Tot à punt a Santa Magdalena per a les Festes de la Joventut

58 seg

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ ja ho té tot llest per a la celebració, dissabte que ve, 16 de juliol, de les Festes de la Joventut, que, després de dos anys de pandèmia, tornen amb més força que mai.

La programació s’iniciarà a les 16h, amb el ja tradicional pas del pont de ‘l´Agüelo Queixalet’, sens dubte tot un clàssic d’aquestes festes. Posteriorment, a les 17.45h, Rebeca Bou i Tania Belmonte oferiran un masterclass de zumba en el poliesportiu municipal i a les 19.45h tindrà lloc el Concurs de Concurs de Cocs dolços i salats. Els participants hauran de portar els cocs a les 17h, de cara a la valoració per part del jurat. Els premis es repartiran després de la deliberació del jurat.

A les 20h es realitzarà la final del ‘Torneig de Pàdel’, organitzat de manera conjunta per l’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ i l’Associació Cultural i Taurina, ‘Polpis’ i es farà lliurament a la seua finalització dels diferents premis.

A la nit, a les 21.15h, està prevista la celebració del sopar de pa i porta en la pista exterior del poliesportiu municipal i a les 22h, el monologuista, Rafa Alarcón i la maga, Patricia Guerrero, oferiran un espectacle per a tots els assistents.

La festa continuarà a les 00h amb discomòbil El Sarao i a les 03.30h amb el dj Dani Marzá.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →