Inici » Notícies » Tot llest per a la fi de curs del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena
Actualitat

Tot llest per a la fi de curs del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena

1 min, 5 seg

Divendres que ve, 21 de juny, acaba el curs 2023/24 i en el CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena,  tant l’AMPA com la direcció del centre ja tenen llista la programació per a celebrar la fi de curs lectiu.

En aquest sentit, el dijous, dia 20 de juny i dins de l’horari escolar, l’alumnat podrà disposar de dos castells inflables. A més, l’AMPA els obsequiarà amb l’esmorzar de la jornada. Des de l’AMPA agraïxen la col·laboració de la Mancomunitat Castelló Nord, en l’organització d’aquesta jornada lúdica.

D’altra banda, el divendres, 21 de juny, a les 10h i a l’Auditori Municipal tindrà lloc el Festival de Fi de Curs, que enguany porta per títol, ‘Una aventura musical: Eurovisió’. Durant l’acte, es realitzaran les graduacions, tant d’infantil com de primària i hi haurà fotocall per a l’alumnat graduat. L’obertura de portes de l’Auditori de Santa Magdalena està previst es realitze sobre les 9.50h, perquè tots els familiars puguen seure fins a completar l’aforament de la sala.

També el divendres, 21 de juny, però fora de l’horari lectiu, de 18 a 20h, l’AMPA organitza una festa de fi de curs en el pavelló poliesportiu, que és gratuïta per als seus associats, mentres que qui no siga soci podrà gaudir de les activitats al preu de 2€. Aquestes activitats, que estan animades per ‘El Senyo’ comprenen globoflèxia, jocs tradicionals, pintes cares, música i tot tipus de tallers.

Finalment, a les 20.30h es celebrarà el tradicional sopar de ‘pa i porta’ en el pavelló poliesportiu i hi haurà discomòbil. L’AMPA aportarà aigua i Coca de Sant Joan per a totes les persones assistents.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →