Inici » Notícies » Tot llest per a l’inici de les obres d’adequació de l’accés al Castell Polpis en Santa Magdalena
Actualitat

Tot llest per a l’inici de les obres d’adequació de l’accés al Castell Polpis en Santa Magdalena

49 seg

L’arquitecte redactor del projecte i director d’obra, Emilio Segarra, agents mediambientals i responsables de l’empresa adjudicatària dels treballs d’adequació de l’accés del Castell Polpis, Mamposteria Falomir S.L, han visitat juntament amb l’alcalde de Santa Magdalena, la fortalesa per a ultimar tots els detalls d’estes obres, finançades al 100% per la Diputació de Castelló i que tenen una inversió pròxima als 129.000 €.

La reforma inclourà l’eliminació d’arbres i mala herba en l’àrea, l’excavació de rases per a una fonamentació adequada, la construcció de murs de contenció i una base de formigó per al nou camí, tot amb l’objectiu de facilitar l’accés al castell de Santa Magdalena de Polpis. De fet, es crearà un accés a través d’un lateral, facilitant d’aquesta manera l’entrada al castell, que fins a la data resulta molt complicada.

Segons han detallat des de l’equip tècnic del projecte, els treballs arrancaran de manera imminent en les pròximes setmanes. Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, comenta que: “des de l’Ajuntament estem molt satisfets per l’inici de les obres, que permetran accedir més fàcilment al nostre castell, que sens dubte és la nostra insígnia i el monument amb més reclam de la nostra població”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →