Inici » Notícies » Tot llest per a la celebració de Sant Vicent
Actualitat

Tot llest per a la celebració de Sant Vicent

40 seg

SANT VICENT 2019correcte (1)

L’Associació Amics de Sant Vicent de Sta. Magdalena ha donat a conéixer els actes de la programació festiva de 2019, que s’iniciaran demà dissabte, 27 d’abril, a les 12.30h amb una cercavila, que serà a càrrec de la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís’. A la vesprada, a partir de les 17h, han organitzat activitats infantils en la plaça de l’església i a les 20h l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena també realitzarà una cercavila, anunciant la festivitat de Sant Vicent.

A la nit, a les 21.30h se celebrarà un sopar de pa i porta en el pavelló poliesportiu municipal, que comptarà amb l’actuació del trio Tri-Band. El servei de barra serà a càrrec de l’Associació Cultural-Taurina, Polpís. Finalitzat el ball hi haurà discomóbil.

El dilluns 29 d’abril, a les 9.30h es realitzarà l’eixida de la romeria fins a l’ermita i a les 11h està prevista la missa a l´ermitori dedicat al sant. A partir de les 11.30h tindrà lloc l’esmorzar popular i ball.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →