Inici » Notícies » Tot llest per a la nit d’Halloween benèfica
Actualitat

Tot llest per a la nit d’Halloween benèfica

43 seg

L’Associació Local de Lluita Contra el Càncer de Sta. Magdalena, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sta. Magdalena, els xiquets de la Ludoteca Municipal i els joves artistes de Creant Art, Cibil.la Portman i els dj´s Ferrán Cheto i Borja Sospedra,  organitza un sopar de pa i porta per al dissabte, 28 d’octubre, en el pavelló poliesportiu cobert, per al qual ja està tot preparat.

IMG_4557

El sopar tindrà  com a temàtica la nit d’Halloween, i actuarà el grup de música local, Cibil•la Portman i els dj´s magdaleners, Ferrán Cheto i Borja Sospedra, mentre que els xiquets de Creant Art i la Ludoteca Municipal s’encarregaran d’ambientar tot el pavelló per a l’ocasió.

La vetlada tindrà un caràcter benèfic, així els diners procedents de les consumicions de la barra anirà destinat a la recerca de les malalties oncològiques. A més, l’Associació Local s’encarregarà de vendre ‘Candeles’.

La vetlada s’iniciarà a les 21 hores i es premiarà també les millors disfresses de 0 a 10 anys, de 10 a 20 i de més de 20 anys.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Noticies

Santa Magdalena ha sigut punt d’eixida de la tercera etapa de la Territori Templer Run&Bike Experience

30 seg
Veure més notícies →